Торт Венеція на Оболоні

Торт “Венеція” складається з простих інгредієнтів, які можна знайти у будь-якому супермаркеті:
  • Для коржів:
  • борошно;
  • яйця;
  • крохмаль;
  • закріплювач для вершків.
  • Для крему:
  • цитрусові, чорнослив або інші фрукти;
  • вершковий сир;
  • вершки;
  • сметану;
  • цукор;
  • какао;
Торт Венеція на Оболоні

Ці ласощі сподобаються всім любителям десертів, особливо тим, хто любить шоколад, оскільки бісквітні коржі цієї страви просякнуті кремом з додаванням какао.
Кондитери Nikki із задоволенням приготують вам смачний торт “Венеція” за майстерно відібраним рецептом, а також прикрасять десерт фігурками або написом відповідно до ваших побажань.

В Італії, де розташоване місто Венеція – тезка нашого кондитерського виробу – велика кількість автентичних солодощів, інгредієнтів до них, а також десертів та тортів. Подавати солодощі окремо від основних страв у країні почали приблизно у 18-му столітті, до цього десертами перебивали трапезу, також до основних страв додавали цукор, щоб хоч якось перекрити солоний смак м’яса, риби чи овочів, бо на той час сіль була основним консервантом. Наприклад, печиво використовували в суто практичних цілях – їх брали з собою в дорогу моряки, тому що їм потрібні продукти тривалого зберігання.