Торт Снікерс на Оболоні

Цей неперевершений десерт сподобається насамперед тим, хто дуже любить солодке, зокрема магазинні батончики “Снікерс”. Якщо ви хочете скуштувати ці ласощі зі збереженням оригінального смаку шоколадного батончика, ласкаво просимо в кафе-ресторан Nikki. Наші кондитери приготують вам цей незрівнянний десерт і прикрасять його в найсучаснішому апетитному стилі.

Для приготування торта з всесвітньо відомою назвою не потрібно багато часу. Ви можете насолодитися вишуканим орехово-шоколадним смаком страви навіть у день замовлення. У наших кухарів обов’язково знайдеться час, щоб порадувати вас чудо-десертом.

При приготуванні торта “Снікерс”, крім звичайних бісквітних компонентів, використовуються такі:
  • кави або какао для коржів, що змішується з борошном та розпушувачем;
  • сметана та вершкове масло – для основи;
  • два види крему: масляно-заварний (молоко, цукор, крохмаль, вершкове масло) та зі згущеним молоком (масло, згущене молоко, смажений арахіс).
Щоб додати виробу автентичний смак, потрібно:
  • перший корж (зазвичай їх випікається два, але можна і більше) потрібно тричі змастити кремом – двічі масляно-заварним, а між ними – зі згущеним молоком, і відправити в холодильник;
  • коли начинка просочить тісто, можна прикрасити торт зверху: для цього в крем, що залишився, додаємо какао (або кави) і змащуємо поверхню;
    боки кондитерського виробу потрібно обсипати рубаним арахісом;
  • для краси можна також викласти різні фігурки на поверхні виробу та завитки крему, використовуючи кондитерський мішок.
Торт Снікерс на Оболоні

Торт, просочений трьома шарами дуже жирного крему, оброблений з боків арахісом і прикрашений шоколадними деталями зверху, сподобається всім пристрасним ласунам і відмінно доповнить собою будь-який стіл. Ви можете замовити торт Снікерс як для ласощів на кожен день, так і на свято. Приємного апетиту!