Торт з вишнею на Оболоні

Торт отримав свою назву від сорту вишні, яка йде до складу його крему та цукрового сиропу для просочення основи. Оксамитова вишня більша, соковита та апетитна.

До складу торта “Оксамитова вишня” входять:
  • білий ванільний бісквіт,
  • заварний крем на основі вишні,
  • сироп із вишні, звареної в цукрі.

Щоб приготувати тісто, вам знадобиться яйця, цукор, ванільний цукор, борошно.

Для виготовлення крему в десерт йдуть:
  • заварні вершки жирності не менше 30%,
  • заварний крем на жовтках власного виробництва,
  • кондитерські вершки, які також використовуються для прикраси виробу.
Торт з вишнею на Оболоні

Щоб торт був добре просоченим та смачним, ванільні коржі змащуються сиропом із вишні. Потім рідину, що залишилася, протирають через сито, отриману вишневу суміш додають в крем.
Рецепт приготування кожного торта від Nikki – оригінальний, унікальний та зберігається у секреті нашими майстрами-кондитерами. Головною перевагою виробів від нашого ресторану є якість продуктів: усі вони свіжі та натуральні.
Прикрасити бісквіт можна фруктами, шоколадом, мастикою. Справжнє модне ноу-хау – традиція прикрашати торт живими квітами. Для цього бутони розкладають у певній композиції на поверхні. Кондитери Nikki виконають будь-яку вашу примху і ви зможете цілком насолодитися вишуканим смаком Оксамитової вишні та витонченим оформленням.